Om os

Vi holder os løbende opdateret med kurser og nyt udstyr.

  • Kenneth EjlersenKenneth EjlersenIndehaver og automekanikerUdlært automekaniker på et mindre lokalt værksted i 2002, men har også arbejdet på et autoriseret VW-værksted. Kenneth har en bred erfaring med næsten alle bilmærker, i særdeleshed VAG-gruppen. Derudover har Kenneth fire års erfaring fra dækbranchen. Som noget nyt været på kursus I EL og HYBRID biler
  • Steffen ChristoffersenSteffen ChristoffersenArbejdene værkførerTidligere værkfører hos Vw i gennem 10 år. Steffen har også arbejdet som mekaniker i haslev. Der er også god erfaring med campingvogne, da han også her har siddet som værkfører. Steffen holder sig til de almindelige serviceopgaver på biler. Glad campist, med egen autocamper.
  • Jørgen B. RasmussenJørgen B. RasmussenArbejdsmandJørgen hjælper til med det forefaldende arbejde et par gange om ugen.
  • Patrick AspholmPatrick AspholmLærlingHar netop overstået automontøruddannelsen, og er ved at videre uddanne sig til automekaniker. Patrick bruger en hel del af sin fritid på sport.